zondag 2 januari 2011

nog maar net 2011 en ik heb nu al lentekriebels.

gelukkig nieuwjaar allemaal!  ik hoop dat jullie een fijn oud en nieuw hebben gehad. wij hebben het in elk geval heel gezellig gehad. maar na twee dagen weg te zijn geweest vind ik het ook wel heerlijk om weer thuis te zijn. vandaag hebben we lekker aangeklungeld thuis.vanmorgen werd eerst de hond teruggebracht van het logeeradres.de hond heeft een heel fijn adres waar ze heen kan als wij weg moeten, ze vind het daar reuze leuk. (N bedankt hoor!) en vanmiddag zijn we met zijn 4tjes naar de thuisbioscoop geweest. gordijnen dicht, zelfgemaakte popcorn erbij, wat te drinken en voetjes op tafel. de film(nou ja, het dvd-tje) kon beginnen.  van dit soort momenten kan ik toch zo genieten.
en vanaf morgen begint het gewone leven weer. de feestdagen zijn weer achter de rug. en dan, aan het begin van het nieuwe jaar, krijg ik altijd enorme lente kriebels. het liefst gooi ik de ramen tegen elkaar open , ga ik lekker met mijn gezicht in het zonnetje zitten of eens een flinke voorjaarsschoonmaak houden. maar helaas haalt de realiteit me altijd erg snel weer in. en voelt het toch nog steeds echt als winter wanneer ik buiten kom.maar de kerstboom heb ik vanavond snel weggehaald. dan voelt het gelijk al een stuk frisser en opgeruimder in huis. en morgen ga ik me maar eerst weer eens bezig houden met het budget en de voorraad. het geld zit weer netjes in de envelopjes. ik hoef dus alleen na te gaan wat ik nog in huis moet halen en de folders na kijken wat er in de aanbieding is. wie weet zit er wel weer een leuke aktie bij. het is net schat zoeken :-)
ik zal deze week ook verder schrijven over food storage. en wel over de lange temijn voorraad. ik heb toestemming gevraagt aan de schrijfster van een populaire amerikaanse website over dit onderwerp, of ik een aantal recepten van haar mag vertalen naar het nederlands, met nederlandse maten, temperaturen en ingredienten. ze reageerde heel enthousiast. ik zal dan ook naar haar (leuke)site verwijzen.
maar nu ga ik eerst lekker een kopje thee drinken en kruip ik vanavond maar eens vroeg onder de wol. even de gemiste slaap van de afgelopen twee nachten inhalen.

5 opmerkingen:

 1. Ook hier diezelfde kriebels in mijn buik, maar verder dan de boom ben ik ook nog niet gekomen ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke blog heb je. Ik kom hier via Jolanda. Ik ga je volgen.Ik wens je alle goeds voor 2011.
  Ik heb al een link op mijn blog geplaatst.

  Als je een achtergrond wilt, moet je naar ontwerpen gaan. Dan naar sjabloonontwerper,klik op achtergrond en dan zie je een venstertje met rechts een pijltje.Klik daar op en dan kun je een achtergrond selecteren. Dan op gereed klikken en rechtsbovenin klikken op : Toepassen op blog.

  Veel succes!

  Liefs Frederique

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zie dat Frederique je al tips heeft gegeven over de lay-out. Ze was me te snel af, haha.... Ik probeer altijd maar wat uit totdat ik er tevreden over ben. Zo niet, dan verander ik het later weer. Je kunt terwijl je verandert bij sjabloonontwerper heel goed zien wat je verandert, dat werkt wel fijn.
  Hier hebben de kids en manlief nog een weekje vakantie dus we tuttelen nog lekker een weekje aan, maar voor vrijdag is de kerstboom er wel uit. En dan.....rust, ruimte, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. bedankt hoor. zoals jullie zien is het gelukt. ik wilde een simpele achtergrond die past bij onze levensstijl. deze vond ik wel leuk misschien dat ik het later nog eens verander maar eerst even dit.

  groetjes lieke

  BeantwoordenVerwijderen