zaterdag 15 januari 2011

creatief

nu ik klaar met alles ben kan ik nog even kort bloggen. ik wil jullie mijn sloffen laten zien die ik vorige week af gekregen heb. ik kan namelijk niet zo heel goed breien en doe het ook nog niet zo lang, en daarom ben ik er best een beetje trots op. ze zitten heerlijk warm. je kan er zelfs met blote voeten in zonder dat je er zweetvoeten (zweetkakkers noemde we dat vroeger) in krijgt. M. vind ze afschuwelijk maar ik vind ze eigenljk wel leuk.
ik heb nu weer andere dingen op de plank liggen. zo heb ik bijvoorbeeld een hele doos met stofjes gekregen. en er zaten nog best leuke dingen bij. daar wil ik dan misschien wat jurkjes van maken en carnavalskleren en misschien nog wat om het huis mee te decoreren. er zaten namelijk veel mooie witte lappen bij. en ik hou van wit en kiezelkleuren dus zou het heel mooi staan in mijn huis. helaas vond ik er niet veel stof bij die ik voor onze zoon kan gebruiken. want tja, als je een stoere jongen van 8 bent vind je echt niet alles 'cool'.
verder wil ik ook eerdaags weer eens zeepjes maken voor een zeepketting voor in mijn toilet.
ja iedeen genoeg, nu nog de tijd..

8 opmerkingen:

 1. Dit soort sloffen heb ik ook:) Zitten heerlijk warm, ik wil niet meer anders in de winter. Ze zijn mooi geworden, ziet er goed uit:)

  groetjes, martine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. je slofjes zijn mooi
  En tijd om alles te maken is hier ook een probleem.
  Leuke site heb je
  Lieve Groet
  Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke slofjes! En je blog is ook zo mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oooh leuk die sloffen, zijn dat die sloffen die je eerst moet breien en dan meteen in de wasmachine moet doen ? , veel plezier met je lapjes, liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat ziet je blog er mooi uit Lieke!! En woww..die slofjes...ik vind ze echt super! Ik kan mij voorstellen dat ze heerlijk zitten. Groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke slofjes! Ik vind ze enig.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een leuke slofjes. Ga lekker door met breien, het is ontspannend en geeft heel veel voldoening en als je dan ook nog lekkere warme voeten hebt, wat wil je nog meer. Mooi blog trouwens ik geniet er heel erg van.

  Gr. Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Huh... je kunt nog niet zo goed breien zeg je? En je doet het nog niet zo lang? Wauw... en dan maak je al zulke gave sloffen??? Vind ze echt te gek!
  Je hebt voorlopig genoeg te doen zo te lezen, succes met al je projekten!
  Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen