donderdag 17 februari 2011

mijn computer doet het weer!!!!!!!!!!

ik ben er weer! en was ik aanvankelijk zeer blij moet ik toch zeggen dat ik nu een beetje teleur gesteld ben. ik heb mijn computer naar de (computer)dokter gebracht. dit bleek echt nodig te zijn. niet alleen was het filter vol stof en zou hij anders binnen twee maanden kapot zijn gegaan, maar hij zat ook zo vol met virussen dat er een hele nieuwe windows op moest.
vooraf moest je een formulier ondertekenen wat ze zouden bewaren en er dan later weer op zouden zetten. mijn pas aangeschafte norton anti virus zouden ze er ook weer op zetten net als windows, alleen stond norton niet op de lijst die ik moest ondertekenen. daar stonden alleen persoonlijke dingen op zoals foto`s en wat dingen van de belastingdienst. 
en wat denk je? norton eraf! gelukkig had ik nog een sleutelnummer waardoor ik het gewoon weer kon installeren. niet dus. dit nummer bleek niet te kloppen en zo kon ik alsnog alles opnieuw kopen. wat een tegenvaller. ik ben nu nog bezig met de installatie. het wil maar niet lukken.
tja een wiz kid ben ik nooit geweest.
maar gelukkig kan ik nu eindelijk sites en blogs bekijken waar ik niet meer op kon komen. daar ga ik me de komende dagen maar eens mee bezig houden denk ik. maar wel tussen de bedrijven door want ik heb ook nog genoeg andere dingen te doen.

verder heb ik gisteren voor onze dochter een schooltas gekocht. hier gaan ze met zes jaar naar de basisschool en moeten al hun boeken en schriften elke dag meenemen.
een goede school(rug)tas is dus een vereiste.
dat weten de fabrikanten ook. en daarom moet je voor een goede rugtas al snel 180 euro neerleggen. het is dan de bedoeling dat ze er wel 4 jaar mee kunnen doen. maar die ervaring heb ik helaas niet met onze zoon. daarvan was de tas na 1.5 jaar al stuk. gelukkig had ik die destijds in de aanbieding gekocht voor 80 euro.
de schooltas die ik voor onze dochter heb weten te bemachtigen was helemaal een koopje. 50 euro! ja, ik weet dat het nog steeds als veel in de oren klingt maar voor zulke tassen is het echt goedkoop. ze moeten namelijk ergonomisch zijn omdat de kinderen op 6 jarige leeftijd al  zo`n 10 kilo mee moeten zeulen.
ik ben dus blij dat we zo goed geslaagd zijn. helaas kon ik de winst voor een deel weer terug stoppen in dat norton anti virus maar ja...

morgen hoop ik ook weer foto`s op mijn computer te kunnen zetten. en zal ik jullie mijn opgeruimde voorraadkast laten zien. dat vind ik altijd erg leuk om bij anderen te zien. dus gun ik jullie ook een kijkje in mijn kast. wat ik wel leuk zou vinden is als jullie een foto van jullie voorraadkast/plank/kelder/etc. zouden willen laten zien. stuur dan een foto met een klein tekstje naar mijn mail adres (gewoonlieke@googlemail.com). ik zal dat dan hier op het blog zetten. je hoeft zelf dus geen blog te hebben om mee te kunnen doen, maar dat kan natuurlijk wel. ik hoop dat er tenmiste een aantal mensen mee willen doen. zo niet, dan zullen jullie het met mijn kast moeten doen, hihi.

morgen ga ik ook de awards die ik gekregen heb door geven. ik heb al een beetje nagedacht over wie ik wil nomineren en dat zal ik dus morgen laten weten. zoiets moet je natuurlijk wel overwogen doen. en ik denk dat ik wel een paar goeie weet....

5 opmerkingen:

 1. Tjonge, wat vervelend van Norton. Wij hadden pas zelf problemen en ik heb de hele pc moeten resetten. Maar met mijn sleutel kon ik echt mijn eigen product er weer opzetten. Ik wist ook niet hoe dat moest, maar ik had zo'n chat-sessie gedaan, dan helpen ze je gratis (service). Stap voor stap zeggen ze dan wat je moet doen. Ik zou zeggen, probeer het nog eens met chatten en evt. kun je je geld terugkrijgen! (heb ik ook eens gehad)Even kijken op je Norton-account waar je dan moet zijn, dat weet ik niet zo meer.
  Groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi, nog even bij mijzelf gekeken. Open je Norton-product, ga naar Mijn account (in de bovenbalk), dan zie je reachts bovenaan: Help en ondersteuning, dan kies je Ondersteuning verkrijgen en dan wordt de ondersteuningsdienst opgestart. Misschien kan het alleen overdag, dat zou je gewoon moeten proberen. Je kunt ze gewoon zeggen hoe alles is gegaan en dat je je eigen product toch zou moeten kunnen installeren. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. kort geleden werkte het bij mij ook niet om de sleutel te gebruiken, bleek het net een iets ander product te zijn, ook van Norton. Zelf heb ik gebeld omdat ik eerst nog wat moest verwijderen, ze helpen je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. sleutel ? op je computer ? heb ik niet hoor , ben geen ster in die dingen , ik zal eens kijken voor een leuke foto, enne kan je niet beter een golfkarretje kopen voor je kids naar school ? 10 kilo boeken, waanzin , ach die goeie oude tijd, liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Moeten zulke kleintjes hun boeken zelf meenemen???
  Goed voor de ruggetjes....
  Gelukkig gebruiken ze hier de boeken van school, alleen eten en drinken moet meegenomen worden. Ik vind dat goed geregeld.

  BeantwoordenVerwijderen