zondag 19 december 2010

even overnieuw beginnen.

ik heb toch besloten mijn blog anders aan te gaan pakken. en niet alleen over foodstorage schrijven maar ook over consuminderen en creatief zijn/denken. deze drie dingen gaan namelijk heel goed samen is mijn ervaring. want door creatief te zijn en te denken kan je een hele hoop geld besparen.zelf dingen maken, meubels opknappen enzovoorts kan je ook een hoop geld schelen. net als door het hebben van een grote voorraad. je hoeft niet bij het minste of geringste naar de winkel (waar je dan toch vaak meer koopt als je wil) en je kan koken met de middelen die je hebt. als je dan ook nog eens de spullen in de aanbieding koopt ben je natuurlijk helemaal aan het besparen.
of ik een aanvulling ben op alle andere consuminderblogs weet ik niet. het schrijven ervan houdt me in elk geval wel gericht op ons doel. dat is dat we ons huis vervroegd willen aflossen. consuminderen is voor ons (gelukkig) geen noodzaak. maar als we ons doel willen bereiken kunnen we er ook niet onderuit.
daarom heb ik de berichten van de afgelopen dagen verwijderd om even helemaal opnieuw te beginnen.
ik wens jullie veel leesplezier.

1 opmerking:

  1. Hoi Lieke,

    Leuk dat je het breder maakt, het heeft inderdaad veel met elkaar te maken en loopt ook in elkaar over. Met je mail heb je me echt aan het nadenken hebt gezet over 't aanleggen van een voorraadje. Binnenkort zal ik er ook eens over bloggen.

    Als je nog meer interessante linkjes hebt.. ik hou me aanbevolen :-)

    groetjes Jessica

    BeantwoordenVerwijderen