tag:blogger.com,1999:blog-3028954567418259603.post2211195662344767115..comments2022-04-10T12:17:15.755-07:00Comments on lieke: een lang weekend en een heerlijk receptliekehttp://www.blogger.com/profile/10496892615494731556noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-3028954567418259603.post-6460661610266777832011-02-08T11:42:33.774-08:002011-02-08T11:42:33.774-08:00Eindelijk kan ik bij je reageren. had het al een a...Eindelijk kan ik bij je reageren. had het al een aantal keren geprobeerd maar het lukte niet.<br />Ik las dat je in emmen bent wezen winkelen leuk. Ik woon daar ook vlakbij en ging er eerder ook nog weleens winkelen.<br /><br />Ik blijf je volgen en nu ook reageren. leuk leuk!<br /><br />groetjes Schuldenaar!Schuldenaarhttp://schuldenaar.punt.nlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3028954567418259603.post-29964312476181877372011-02-02T22:22:19.067-08:002011-02-02T22:22:19.067-08:00tuurlijk kan je ook rul gehakt bebruiken i.p.v ton...tuurlijk kan je ook rul gehakt bebruiken i.p.v tonijn. de smaak is natuurlijk wel anders. je zou ook spekkies kunnen gebruiken alleen moet je dan iets voorzichtiger met het zout zijn.<br />en wat betrefd de kooktijd, dat ging prima en het werd niet heel zacht of zo. misschien gaat het net zo goed met 7 min. koken. een kwestie van uitproberen. en het mooiste is natuurlijk restjes gebruiken zoals hier boven al gezegd werd. je kan het ook wel met andere pasta`s proberen of met volkorenspaghetti. je kan het maken zoals je wil, dat is het leuke aan koken.<br /><br />groetjes liekeliekehttps://www.blogger.com/profile/10496892615494731556noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3028954567418259603.post-89752935875263177912011-02-02T15:31:09.421-08:002011-02-02T15:31:09.421-08:00ik ben ook niet zo'n vis liefhebber, maar met ...ik ben ook niet zo'n vis liefhebber, maar met geruld gehakt moet het ook lekker zijn.....<br /><br />wat ik alleen niet snap is de kooktijd van de spaghetti, hier op de verpakking staat 7 minuten en bij jou moet het eerst al 15 minuten koken en dan nog 30 minuten in de oven, wordt het dan niet veel te gaar?jabevihttps://www.blogger.com/profile/08318864332478538394noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3028954567418259603.post-47021252868619243702011-02-02T00:53:22.784-08:002011-02-02T00:53:22.784-08:00Klinkt lekker! Ik zou er alleen geen spaghetti spe...Klinkt lekker! Ik zou er alleen geen spaghetti speciaal voor koken, maar de dag ervoor een portie extra. 2 dagen spaghetti op een andere manier klaargemaakt is voor ons geen probleem.<br />Groetjes Bespaarma(atje)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3028954567418259603.post-55480937238120445802011-02-01T13:49:05.812-08:002011-02-01T13:49:05.812-08:00Wij hebben ook een leuke kringloop. Kan ik heerlij...Wij hebben ook een leuke kringloop. Kan ik heerlijk rondneuzen.<br /><br />En soms kom je zomaar iets leuks tegen, zoals een bed.<br /><br />Geniet van je dekbedhoes!<br /><br />Liefs FrederiqueJoannehttps://www.blogger.com/profile/07688236839078034932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3028954567418259603.post-6806680397674884012011-02-01T11:51:04.882-08:002011-02-01T11:51:04.882-08:00Dat klinkt als een heerlijk dagje.
Leuk zo onverwa...Dat klinkt als een heerlijk dagje.<br />Leuk zo onverwacht een dagje uit.<br /><br />Groeten HermaMuisjehttps://www.blogger.com/profile/05903775058167772150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3028954567418259603.post-15436586599174546002011-02-01T11:14:49.288-08:002011-02-01T11:14:49.288-08:00ja...die kringloop!! ik kom er ook zeer regelmatig...ja...die kringloop!! ik kom er ook zeer regelmatig met een heel blij gevoel vandaan. Wat leuk zo ineens...een paar extra vrije dagen. Lekker recept! Is wel iets voor morgen. Groetjes, PetraHet lieve leven...https://www.blogger.com/profile/01338203236818460206noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3028954567418259603.post-70469059332131849342011-02-01T03:21:20.446-08:002011-02-01T03:21:20.446-08:00Wat leuk dat je zo'n leuk bed vond bij de krin...Wat leuk dat je zo'n leuk bed vond bij de kringloop! Kan je zo heerlijk van genieten he! En dat recept neem ik mee, heb je een tip voor vlees ipv tonijn? Wij zijn niet zulke viseters.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00753336575184519267noreply@blogger.com